Conchi

“Sóc la Conchi, coordinadora de la llar i acompanyant de l'aula de P0. També sóc animadora sociocultural, nutricionista, terapeuta manual i emocional, professora de ioga i mare. Empàtica i sensible per naturalesa, em resulta fàcil connectar amb les necessitats dels nens i les nenes, no tant sòl les físiques si no també les emocionals. Un dels objectius més important per a mi, acompanyar als infants en el desenvolupament d'uns bons hàbits de gestió i higiene emocional per tal que puguin adquirir una bona autoestima, autosuficiència i siguin més feliços. Tot això en un clima de respecte, atenció i molt amor."

Alba

“Em dic Alba i estic encantada de formar part de Patimpetons. Sóc tècnica en educació infantil, en animació i activitats fisicoesportives i he treballat amb persones amb diversitat funcional durant molts anys. Em considero una persona amb sensibilitat i empatia, és per això que crec que és important educar des del respecte i l’amor i fer que els petits i petites es sentin en un ambient agradable i de confiança. Gaudeixo acompanyant-los en el seu desenvolupament i motivant-los perquè tinguin dies plens d’alegries.."

La fada Fantasia

“Hola, hola! Em presento, sóc la fada Fantasia, la mascota de l'aula de la fantasia. Els infants em coneixen perquè ens veiem cada dia a l'estança, em canten cançons per despertar-me, fem activitats grupals, descobrim, ballem, riem i tornem a la calma.. A més a més, em tindreu mínim un cop a casa vostra. Pasaré un cap de setmana ple d'aventures amb cadascun i cadascuna dels companys i les companyes de la classe. M'encantarà conèixer casa vostra, les estances d'aquesta i els vostres costums fora de l'escola."

Contacta amb nosaltres

Tota l'informació que necessitis, demana hora per concertar una visita guiada, ...