Irene

“Sóc la Irene acompanyant de l'aula dels i les més grans de l'escola, la classe de l'Alegria. Sóc titulada en educació infantil i vaig fer les meves pràctiques a Patimpetons. Sóc una persona molt activa, m'agrada molt l'esport i sóc una apassionada dels animals. És per això que em comprometo a fer gaudir als vostres petits i petites amb grans moments de psicomotricitat i moviment, a establir relacions d'afecte i respecte vers els animals, entre d'altres."

Anaïs

“Sóc l'Anaïs acompanyant de l'aula de l'Alegria. Sóc titulada en Educació Infantil i Atenció sociosanitària, entre altres.  He de dir que gaudeixo al màxim de la meva tasca amb els infants. M'encanta compartir estones amb els petits i petites i poder-los guiar en allò que estigui de la meva mà. Per això, sempre respecto els seus ritmes i necesitats amb paciència i tranquil·litat."

El lleó Kimbo

“Hola, hola! Em presento, sóc el lleó Kimbo la mascota de l'aula de l'alegria. Els infants em coneixen perquè ens veiem cada dia a l'estança, em canten cançons per despertar-me, fen activitats grupals, descobrim, ballem, riem i tornem a la calma.. A més a més, em tindreu mínim un cop a casa vostra. Pasaré un cap de setmana ple d'aventures amb cadascun i cadascuna dels companys i les companyes de la classe. M'encantarà conèixer casa vostra, les estances d'aquesta i els vostres costums fora de l'escola."

Contacta amb nosaltres

Tota l'informació que necessitis, demana hora per concertar una visita guiada, ...