Eva

“Sóc l’Eva acompanyant de l’aula de la Il·lusió. Sóc técnica en educació infantil i en persones en situació de dependència, és per això que em vaig especialitzar en infants amb diversitat funcional. Treballo amb paciència, empatia i molt d’amor amb els petits i les petites gegants de l’escola, però sobretot a partir del vincle. Espero poder-los ajudar a potenciar tot allò que només ells son capaços de expressar sense límits que és la creativitat."

Ana

“Em dic Ana, sóc acompanyant de la classe de la Il·lusió. Porto poc temps en aquest magnífic món de l'educació. Però tinc clar que els infants m'ajudaran aprendre, crèixer i innovar com a mestre i com a persona. Per a la meva pràctica educativa és essencial tractar als nens i les nenes amb respecte i amor i que ells/es així ho sentin."

El pirata Merlí

“Hola, hola! Em presento, sóc el pirata Merlí, la mascota de l'aula de la il·lusió. Els infants em coneixen perquè ens veiem cada dia a l'estança, em canten cançons per despertar-me, fen activitats grupals, descobrim, ballem, riem i tornem a la calma.. A més a més, em tindreu mínim un cop a casa vostra. Pasaré un cap de setmana ple d'aventures amb cadascun i cadascuna dels companys i les companyes de la classe. M'encantarà conèixer casa vostra, les estances d'aquesta i els vostres costums fora de l'escola."

Contacta amb nosaltres

Tota l'informació que necessitis, demana hora per concertar una visita guiada, ...