Conchi

“Sóc la Conchi, coordinadora de la llar i acompanyant de l'aula de P0. També sóc animadora sociocultural, nutricionista, terapeuta manual i emocional, professora de ioga i mare. Empàtica i sensible per naturalesa, em resulta fàcil connectar amb les necessitats dels nens i les nenes, no tant sòl les físiques si no també les emocionals. Un dels objectius més important per a mi, acompanyar als infants en el desenvolupament d'uns bons hàbits de gestió i higiene emocional per tal que puguin adquirir una bona autoestima, autosuficiència i siguin més feliços. Tot això en un clima de respecte, atenció i molt amor."

Sandra

“Sóc la Sandra fundadora i directora de Patimpetons. Sóc mestra i apasionada del món dels infants. M'encanta estar la dia, formar-me i informar-me, reflexionar sobre noves metodologies, noves maneres de fer... Sensible i afectuosa, ja des de ben petita jugava a ser professora amb les nines.. en crèixer vaig començar al món de l'educació. He passat per moltes feines, cangur, auxiliar, educadora.. he anat formant la meva manera d'entendre l'infant fins que va arribar el dia en que vaig fer realitat el meu somni de fundar la meva pròpia escola."

La fada Fantasia

“Hola, hola! Em presento, sóc la fada Fantasia, la mascota de l'aula de la fantasia. Els infants em coneixen perquè ens veiem cada dia a l'estança, em canten cançons per despertar-me, fem activitats grupals, descobrim, ballem, riem i tornem a la calma.. A més a més, em tindreu mínim un cop a casa vostra. Pasaré un cap de setmana ple d'aventures amb cadascun i cadascuna dels companys i les companyes de la classe. M'encantarà conèixer casa vostra, les estances d'aquesta i els vostres costums fora de l'escola."

Contacta amb nosaltres

Tota l'informació que necessitis, demana hora per concertar una visita guiada, ...